Verkkokurssi

Alta löydät tietoa verkkokurssin sisällöstä. Työkalupakki päivittyy säännöllisesti. Tilauksen hinta on 69,90€ ja sisältää kuusi (6) kuukautta käyttöaikaa.

Osa 1

Hermosto

Tässä osiossa opimme ymmärtämään hermoston vaikutuksesta istuntaamme ja ajatuksiimme – ja sitä kautta ratsastukseen ja hevoseen.

Osa 2

Suuri lannelihas
ja vagushermo

Yksi lihas ja yksi hermo ovat saaneet ihan oman osionsa! Miten nämä vaikuttavat ratsastukseemme?

Osa 3

Mielenhallinta

Mielenhallinta on ratsastajalle hyvin tärkeää. Mitä kehossa tapahtuu kun mieli jännittyy? Ajatuksilla on valtava vaikutus ratsastukseemme ja tässä osiossa opimme siitä lisää.

Osa 4

Uuden toimintamallin
luominen

Tässä osiossa lähdemme luomaan uusia toimintamalleja hyödyntäen ensimmäisissä osioissa saatua tietoa! Nyt pääsemme siis konkreettisesti tekemään muutoksia ratsastukseen ja hevosten kanssa toimimiseen.

Osa 5

Hevonen

Hevosen hermosto ja reaktiot. Kuinka voin parhaiten auttaa hevosta rentoutumaan, pysyen samalla itse rauhallisena ja rentona?

Osa 6

Harjoitukset

Täältä löydät harjoitukset, joita voit tehdä hevosen kanssa joko ratsain tai maasta käsin. Jokaisesta harjoituksesta on tekstin lisäksi havainnollistava video ja kuva.

Osa 7

Työkalupakki

Tästä säännölisesti päivittyvästä osiosta löydät mentaaliharjoituksia, ratkaisuja ongelmiin sekä ammattilaisten vinkkejä.

Tilauksen hinta on 69,90€ ja sisältää kuusi (6) kuukautta käyttöaikaa.