Tietoa meistä

Satulassa.fi verkkokurssin taustalla on halu luoda hevosihmisille tietopankki, jonka avulla kaiken tasoiset ratsastuksen harrastajat voivat kehittyä, kuten parantaa ratsastustaan sekä yhteyttään hevoseen. Ajatuksena on koota samaan sivustoon useamman eri ammattilaisen tietotaitoa ja osaamista sekä auttaa ratsastajia kokonaisvaltaisesti kohti omia tavoitteitaan. Oli kyse sitten kehon tai mielentilan hallinnasta, erilaisista peloista, jännityksestä tai ratsastuksellisista haasteista, toivomme, että löydät kurssilta ratkaisuja niihin kaikkiin!

Satulassa.fi verkkokurssin tekijä on Krisse Aalto. Hän on yli kahdenkymmenen vuoden ajan opettanut ja valmentanut eritasoisia ratsukoita sekä ratsuttanut erilaisia hevosia. Hän on opiskellut Ypäjän Hevosopistossa ensin hevosenhoitajaksi, erikoistuen ratsuhevosten kouluttamiseen ja tämän jälkeen ensin ratsastuksenohjaajaksi ja sitten ratsastuksenopettajaksi. Monipuolista pedagogista osaamista on karttunut myös Liikenneopettajan Erikoisammattitutkinnon myötä sekä mentaalivalmennukseen syvällisemmin perehtyviltä kursseilta. Kilpailutaustaa Krissellä on ratsastuksen lisäksi myös moottoriurheilun puolelta kansalliselta ja kansainväliseltä tasolta, joten hän on päässyt näkemään esimerkiksi mentaalivalmennuksen sekä oman kehon ja mielentilan hallinnan tärkeyden eri lajien parissa.

Muut palvelut, kysy tarjous omalle tallillesi:

  • Yksilö- ja pienryhmävalmennukset 
  • Ratsastuksen opetus ratsastuskouluissa
  • Luennot 

Yhteistyöhön?

Mikäli olet kiinnostunut yhteistyöstä satulassa.fi verkkokurssin kanssa, ota rohkeasti yhteyttä!

Etsimme yhteistyöhön jatkuvasti alan ammattilaisia, ratsastuskouluja sekä kaiken tasoisia ratsastuksen harrastajia. Laita siis rohkeasti viestiä, niin lähdetään yhdessä kehittymään paremmiksi ratsastajiksi!

Yhteystiedot

Ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen info@satulassa.fi tai lähetä lomakkeella viesti, niin olemme Sinuun yhteydessä mahdollisimman pian! Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa tai lähetä viestiä sitä kautta.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.